Kerstconcert Den Andel

17 december 2023 om 15:30 uur, Den Andel

Voor dit kerstconcert hebben de musici van het kwartet een gevarieerd programma samengesteld. Zo zullen zij o.a. delen uit de “Goldberg” Variaties van J.S. Bach ten gehore brengen: een prachtig werk dat oorspronkelijk geschreven is voor klavecimbel. Daarnaast spelen ze de spetterende Old Hungarian Dances van de componist Ferenc Farkas: een werk dat bestaat uit 4 korte delen die u meenemen in de sferen van Hongaarse volksmuziek met als opzwepend slotdeel het vrolijke Ugros. Naast het klassieke repertoire zal het Ommelander Saxofoonkwartet ook lichte muziek ten gehore brengen. Denkt u hierbij aan Carol of the bells, Santa Baby en Have Yourself a Merry Little Christmas. Tijdens dit deel van het programma zal het kwartet u alvast in de kerstsfeer brengen.

De entrée betreft 10 euro, graag contant betalen. Het concert is in de kerk aan De Streekweg 91, Den Andel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *