Concert Bovensmilde

12 februari 2023 om 15.00 uur, Bovensmilde

Het Ommelander Saxofoonkwartet bestaat uit vier enthousiaste saxofonisten uit de provincie Groningen die heel veel plezier beleven aan het samen muziek maken en dit te delen met publiek. Het kwartet bestaat momenteel uit Lotte de Bruin (sopraansaxofoon), Cirsten Zwaagstra (altsaxofoon), Marieke Hummel (tenorsaxofoon) en Geertje van der Wal (baritonsaxofoon). De musici hebben een programma samengesteld met afwisselende muziek van o.a. componisten Astor Piazolla, Ennio Morricone en George Gershwin. Verder staan er ook hedendaagse stukken speciaal voor saxofoonkwartet geschreven op het programma. Tussen de muziek door vertellen de leden van het kwartet op een toegankelijke wijze waar de muziek over gaat en wat de noten betekenen. Een mooi concert voor zowel een beginnende als meer ervaren concertbezoeker.

Reserveringen.: U kunt reserveren via het formulier “Reserveren” op de site en door € 10,00 (tot en met 16 jaar gratis) over te maken op rekeningnummer NL16 RABO 0331 7808 95 t.n.v. Stichting CultuurPodium Bovensmilde. Vol is vol! De deur gaat open om 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *