Herfstconcert Eext

7 november 2021 om 15.00 uur, Eext

Herfst – De tijd dat de dagen korter, kouder en natter zijn. Het is ook de tijd dat we kunnen genieten van paddenstoelen, de mooie sfeervolle kleuren van de bladeren en de gezellige binnenactiviteiten. Zo wil ook het Ommelander Saxofoonkwartet u laten genieten van de mooie muziek die zij spelen. U bent van harte uitgenodigd voor dit sfeervolle concert in samenwerking met pianist Mirna Westra. Het belooft een afwisselend programma te worden, gespeeld door piano solo, saxofoonkwartet en de combinatie hiervan. De musici hebben een programma samengesteld met zowel klassieke als hedendaagse muziek van componisten als Einaudi, Piazolla en Gershwin.

Datum: 7 november om 15.00 uur
Locatie: Kloosterstraat 2 te Eext
Toegang*: €12,50 – Kaarten kunt u van te voren bestellen via: www.ticketkantoor.nl/shop/kerkje-eext

*In verband met de coronamaatregelen dient u een coronatoegangsbewijs mee te nemen

Een gedachte over “Herfstconcert Eext

  • Het was inderdaad een zeer afwisselend concert. Prachtig!
    Zo’n ensemble verdient een groter en breder publiek dan de twintig liefhebbers die er vandaag op afkwamen. De musici lieten zich door het geringe aantal echter niet weerhouden een spetterend concert te geven.
    Ik hoor jullie graag vaker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *